Θερινά Τμήματα Επανάληψης για μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου

 

Στα Φροντιστήρια ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ τα θερινά τμήματα επανάληψης για μαθητές που θα φοιτήσουν τον Σεπτέμβριο στην Α’ και στην Β’ Λυκείου, είναι πραγματικότητα και ήρθαν για να καλύψουν τα «κενά»! «Κενά» που είναι φέτος ιδιαίτερα έντονα, καθώς η σχολική χρονιά δεν ολοκληρώθηκε με πληρότητα στα Σχολεία, λόγω της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.

 

Οι μαθητές που θα φοιτήσουν τον Σεπτέμβριο στην Α’ και στην Β’ Λυκείου και που επιλέγουν τα θερινά τμήματα επανάληψης, εκμεταλλεύονται το διάστημα που μεσολαβεί μετά λήξη των μαθημάτων και πριν τις οικογενειακές διακοπές, προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια σύντομη και ουσιαστική επανάληψη της αναγκαίας ύλης για την επόμενη τάξη.

 

Οι μαθητές που αποφοίτησαν από το Γυμνάσιο και ετοιμάζονται να φοιτήσουν τον Σεπτέμβριο στο Λύκειο, έχουν την ευκαιρία να καλύψουν τα όποια κενά και να ενισχύσουν τις αναγκαίες γνώσεις τους στα βασικά μαθήματα (Άλγεβρα/Γεωμετρία, Γλώσσα και Αρχαία).

Οι μαθητές που αποφοίτησαν από την Α’ Λυκείου και θα φοιτήσουν τον Σεπτέμβριο στην Β’ Λυκείου, έχουν την ευκαιρία να καλύψουν τα όποια κενά και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στα βασικά μαθήματα (Άλγεβρα, Φυσική/Μηχανική, Χημεία, Έκθεση/Γλώσσα, Αρχαία/Γραμματική), ανάλογα με την κατεύθυνση που σκέφτονται να επιλέξουν.

 

Έτσι, έχουν όλοι την δυνατότητα να καλύψουν “κενά” και γνωστικές ελλείψεις και να συνεχίσουν με σιγουριά και επάρκεια την πορεία τους προς την κρίσιμη χρονιά της Γ’ Λυκείου και των Πανελληνίων εξετάσεων. Γιατί η επιτυχία χτίζεται χρονιά-χρονιά και αποτελεί αποτέλεσμα διαχρονικής προσπάθειας και επένδυσης των μαθητών.

 

Τα θερινά τμήματα επανάληψης θα ξεκινήσουν στις 15/06/2020 και θα ολοκληρωθούν στις 03/07/2020Πρόκειται για ένα οργανωμένο πρόγραμμα επανάληψης διάρκειας τριών εβδομάδων, με κάλυψη όλων των σημαντικών τμημάτων της ύλης του προηγούμενου έτους που απαιτείται για την επόμενη χρονιά.

 

Α’ προς Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Γυμνάσιο προς Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ

ΘΕΤΙΚΗ

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ

 

 

Μαθήματα

Ώρες/Εβδομάδα

Μαθήματα

Ώρες/Εβδομάδα

Μαθήματα

Ώρες/Εβδομάδα

Άλγεβρα

2

Αρχαία-Γραμματική

4

Άλγεβρα - Γεωμετρία

3

Φυσική

2

Έκθεση

2

Έκθεση

2

Έκθεση

2

Άλγεβρα

2

Αρχαία

2

Χημεία

2

 

 

 

 

ΣΥΝΟΛΟ

8

ΣΥΝΟΛΟ

8

ΣΥΝΟΛΟ

7

 

Οι εγγραφές μαθητών στα θερινά τμήματα επανάληψης έχουν ήδη ξεκινήσει! Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στις Γραμματείες των Φροντιστηρίων Ανατολικό στα τηλέφωνα 2310 446816 (Καλαμαριά), 2310 403660 (Ντεπώ) και 2310 265556 (Κέντρο) ή στείλτε email στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

 anatoliko@anatoliko.edu.grbolgas@anatoliko.edu.gr ή kentro@anatoliko.edu.gr .

 

Καλό Καλοκαίρι και Καλή Επιτυχία!