Θερινά Τμήματα Προετοιμασίας 2017
 
Με την ευκαιρία λήξης του σχολικού έτους 2016 – 2017 σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις τελικές εξετάσεις της χρονιάς και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
 
Στα φροντιστήρια ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ τα θερινά τμήματα προετοιμασίας είναι πραγματικότητα και λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια! Οι μαθητές που επιλέγουν τα θερινά τμήματα προετοιμασίας εκμεταλλεύονται το διάστημα που μεσολαβεί από τη λήξη των ενδοσχολικών εξετάσεων της Β’ Λυκείου μέχρι τις οικογενειακές διακοπές την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου, προκειμένου να προετοιμαστούν για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις της επόμενης χρονιάς και να αποκτήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων.
 
Τα θερινά τμήματα προετοιμασίας θα ξεκινήσουν στις 06/06/2017, ημέρα Τρίτη, και θα ολοκληρωθούν στις 14/07/2017. Τα τμήματα θα ξεκινήσουν αμέσως τη διδασκαλία της ύλης της Γ΄ Λυκείου.
Το πρόγραμμα των θερινών τμημάτων προετοιμασίας περιλαμβάνει αντίστοιχο ωρολόγιο πρόγραμμα σε σχέση με το χειμερινό, προκειμένου να καλυφθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο κομμάτι της ύλης. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν κατά το διάστημα αυτό θα συνεχίσουν με την ίδια σύνθεση από τη 31/08/2017, από το σημείο της ύλης όπου σταμάτησαν. 
 
Οι εγγραφές μαθητών στα θερινά τμήματα προετοιμασίας που ξεκινούν στις 6/5, πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 02/06/2017, προκειμένου να σχηματιστούν τα κλειστά τμήματα. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στις Γραμματείες των Φροντιστηρίων.
 
Καλή Επιτυχία και Καλό Καλοκαίρι!
 
Τεμεκενίδης Άρης
Γενικός Διευθυντής
 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ